Blog

Uvoz vozil iz tujine
Written by gorecwp

Uvoz vozil je dobra odločitev

Medtem ko lahko izbiramo med rabljenimi ali novimi vozili, obstaja tudi možnost uvoza vozila iz tujine. Avtomobili in ostale vrste vozil, ki morda niso dostopne pri nas, so skoraj gotovo dostopne v tujini. Zato obstajajo podjetja, ki za uvoz in potrebno dokumentacijo poskrbijo namesto vas in vam s tem prihranijo veliko časa. Strah nekaterih, da bi pri uvozu vozila iz druge države imeli z vozilom težave, je odveč, saj podjetja, ki se ukvarjajo s samim uvozom vozil iz tujih držav, navadno poskrbijo, da bo avtomobil ali drugo vozilo, ki si ga izberete, tehnično brezhibno. Prav tako poskrbijo, da so vozila dobro vzdrževana in imajo znano zgodovino ter realne kilometre in urejeno dokumentacijo, ki jo uredi podjetje, ki vam ureja sam uvoz vozila.

Če ste se kdaj vprašali, zakaj izbrati vozilo, uvoženo iz tujine, je tu kar nekaj razlogov. Prvi razlog je, da so ta vozila običajno cenejša, sploh rabljena. Drugi razlog je, da imajo tuji trgi več izbire pri samih specifikacijah vozila, torej pri barvah, tipu vozila, prevoženih kilometrih, zgodovini samega vozila in podobno. Podjetja se poskušajo čim bolj približati vašim željam glede specifikacij, ki jih želite pri vozilu, in se potrudijo, da jim tudi ugodijo. Če vozilo slučajno nima tovarniške garancije, vam podjetje nudi tudi možnost dokupa garancije. Prav tako so vam nudene možnosti različnih vrst financiranj, ki so prilagojene vašim zmožnostim in finančnemu stanju.

Za uvoz vozila iz tujine se je odločilo že veliko ljudi. Čeprav nekateri raje kupujejo pri nas, se veča uvoz vozil iz drugih držav že zaradi večje ponudbe in raznolikih cen. Če se ne spoznate na tuji trg, vam podjetje svetuje prav tako pri izbiri vozila kot pri prednostih in slabostih določenega vozila. Najlažje za vas je, da prepustite in zaupate uvoz podjetju, ki že ima izkušnje na področju uvažanja vozil in sebi tako prihranite predvsem veliko časa.

25 februarja, 2020

Vulkanizerstvo Vovk Boštjan s.p.
Podjetje z 40 letno tradicijo

Obrtniška ulica 4,
8210 Trebnje

Mob.: 041 252 254
Tel.: 07 3461 441

E-mail: vb.vozila@gmail.com

Nazaj na vrh