Garancija

Nudimo garancijo Suprema - Premium paket

Na rabljena vozila, ki jih kupite pri nas, velja tudi garancija. Nudimo vam Suprema – Premium paket, ki velja za vozila, ki so bila prvič registrirana pred sedmimi leti oziroma kasneje in nimajo več kot 150 tisoč prevoženih kilometrov. Poleg tega se nanaša le na vozila do skupne mase 3,5 tone.

Garancija Suprema – Premium paket pokriva:

  • motor in njegove sestavne dele,
  • avtomatski, ročni in brezstopenjski menjalnik,
  • izpušni, napajalni, električni, hladilni, zavorni in krmilni sistem,
  • elektronske dele in
  • klimatsko napravo.


Pri motorju garancija pod zgoraj omenjenimi pogoji velja za vse glavne dele, torej glavo, tesnila, motorno gred, ležaje, sesalne in izpušne ventile … Pri avtomatskem menjalniku pokriva pretvornik navora, oljno črpalko, ohišje, garnituro ventilov in še kaj, pri ročnem pokriva različne zobnike, ohišje, ležaje, podmazane rotacijske dele, pri brezstopenjskem menjalniku pa notranje dele.

V kolikor se pripeti okvara izpušnega sistema, garancija pokriva turbopolnilnik s fiksno ali spremenljivo geometrijo in EGR, pri napajalnem sistemu pa električno in mehansko črpalko za gorivo, črpalko za njegov vbrizg, vbrizgalno šobo in merilec zračnega pretoka. Električni sistem med drugim zajema zaganjač, alternator, različne elektromotorje, hladilni sistem pa vodno črpalko in hladilnik hladilne tekočine. Med zelo pomembnimi sistemi so tudi zavorni, ki zajemajo zavorno in vakuumsko črpalko ter druge dele, krmilni pa seveda volansko letev, električni pogon in drugo.

Če sklenete omenjeni paket, vam zagotovimo ponovno vzpostavitev funkcionalnosti vozila, če se ta pokvari, seveda pa tudi tehnično pomoč. Če se izkaže, da potrebujete takojšnjo pomoč na cesti, lahko pokličete AMZS na telefonsko številko 1987.

Zakaj VBavto?

Odlično ohranjena in preverjena vozila

Vsako vozilo pred predajo temeljito pregledamo in operemo, da se počutite kot prvi lastnik.

Temeljit pregled zgodovine vozila

Vsa naša vozila imajo preverjeno zgodovino, vključno s servisno knjižico, številom prejšnjih lastnikov in karamboliranostjo.

Pri nas je vsaka cena najnižja cena

Svojim strankam zagotavljamo najugodnejše cene. Kontaktirajte nas glede pogojev financiranja!

Specialisti za uvoz vozil

Strankam po potrebi uredimo tudi celoten postopek uvoza preverjenih vozil.

Vehicle search satisfaction guaranteed

With history-checked cars and innovative search options, there are many ways CaLeader can help you to find your next vehicle.

Not sure what you want?
Nazaj na vrh